John Bonke Financieel Adviseur

  • Advies thuis, op locatie of op mijn kantoor;

  • Ook ’s avonds of op een zaterdag;

  • Communicatie via diverse kanalen;

  • Kennis van en ervaring met defensie;

  • Adviseur is zelf ook (reserve) militair;

  • Scherp tarief.

NEEM CONTACT OP MET MIJ

DE HYPOTHEEKADVISEUR VOOR MILITAIREN

Door mijn eigen achtergrond als beroepsmilitair en mijn huidige nevenwerkzaamheden als reservist bij de Koninklijke Marine ben ik goed op de hoogte van de hypotheekmogelijkheden voor militairen en ander personeel van defensie. Ik weet waar je tegenaan loopt, ken de risico’s en kan de oplossingen hiervoor bieden. Naast de ontwikkelingen op hypotheek- en verzekeringsgebied volg ik de berichten over en voor defensiepersoneel op de voet.

Ik ben regelmatig door het hele land te vinden. Hierdoor is het voor mij bijvoorbeeld ook mogelijk om een adviesgesprek op een door jouw gewenste locatie te doen.

Ben je op uitzending of oefening, dan kunnen we aanvullend ook via andere kanalen communiceren. Denk hierbij aan webcam, social media, Whatsapp en de e-mail. Dan moet de bekende defensie WiFi natuurlijk wel een beetje meewerken… Ik pas mij aan jouw situatie aan en neem je zo veel mogelijk werk uit handen.

Er zijn ook andere adviseurs die “voor” militairen werken, maar in de meeste gevallen zijn dit zelf geen militairen en ook nooit militair geweest. Ik ben naast een collega (reserve) militair ook je hypotheekadviseur.

Heb je vragen over een defensie hypotheek, verzekeringen, starterslening of overige financiële zaken, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

CONTACT