HYPOTHEKEN VOOR DEFENSIE PERSONEEL

Door mijn eigen achtergrond als beroepsmilitair en mijn huidige nevenwerkzaamheden als reservist bij de Koninklijke Marine ben ik goed op de hoogte van de hypotheekmogelijkheden voor militairen en ander personeel van defensie. Ik weet waar je tegenaan loopt, ken de risico’s en kan de oplossingen hiervoor bieden. Naast de ontwikkelingen op hypotheek- en verzekeringsgebied volg ik de berichten over en voor defensiepersoneel op de voet..

Ben je onderweg, dan kunnen we aanvullend ook via andere kanalen communiceren. Denk hierbij aan webcam, social media, Whatsapp en de e-mail. Dan moet de bekende WiFi natuurlijk wel een beetje meewerken. Ook kunnen we op een door jou gewenste locatie afspreken. Ik pas mij aan jouw situatie aan.

Heb je vragen over een defensie hypotheek, verzekeringen, starterslening of overige financiële zaken, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

NEEM CONTACT OP MET MIJ

Neem contact met mij op!

 • Gratis oriënterend gesprek

 • Adviseur met achtergrond als beroepsmilitair

 • Persoonlijke begeleiding

Vraag een gesprek aan!

Ik neem graag even vrijblijvend contact met je op om je mogelijkheden te bespreken en je maximale hypotheek te berekenen.  DE HYPOTHEEKADVISEUR VOOR MILITAIREN

  VEEL VAN HUIS

   Je bent als militair veel van huis en hebt weinig tijd om je te verdiepen in een hypotheek of eindeloos adviseurs af te lopen. De tijd dat je thuis bent is waardevol en die breng je liever anders door. Als je op uitzending bent is het helemaal lastig en als je op de kazerne woont is het vaak moeilijk plannen.

  TOELAGES VOOR DE HYPOTHEEK

  Natuurlijk hebben burgers ook toelages op hun salaris, maar als militair heb je andere toelages. Sommige toelages mag je wel meenemen bij de aanvraag voor een hypotheek. Dat kan een hoop uitmaken.

  • Advies thuis, op locatie of op mijn kantoor;

  • Ook ’s avonds of op een zaterdag;

  • Communicatie via diverse kanalen;

  • Kennis van en ervaring met defensie;

  • Adviseur is zelf ook (reserve) militair;

  • Scherp tarief.

  Er zijn ook andere adviseurs die “voor” militairen werken, maar in de meeste gevallen zijn dit zelf geen militairen en ook nooit militair geweest. Ik ben naast een collega (reserve) militair ook je hypotheekadviseur.

  Heb je vragen over een defensie hypotheek, verzekeringen, starterslening of overige financiële zaken, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

  CONTACT